De Proeftuin

De Proeftuin bij Food for Good is geopend sinds juni 2018! Tijdelijk serveren wij vanuit een foodtruck, om na zomer plaats te maken voor een mooie kas. De proeftuin draait om het gebruik van pure producten, uit de tuin van Food for Good en van lokale producenten uit de streek. Je kunt er lekker in de zon zitten op het groene terras met uitzicht op de tuin onder het genot van een kopje verse thee, goede koffie of huisgemaakte limonades. Op het terras serveren we dagelijks verse smoothies, belegde broodjes, hartige taarten en zoete lekkernijen. De Proeftuin is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bij droog/mooi weer en regelmatig in het weekend. Check de facebookpagina voor de weekenddagen of kom even langs😊.

 

Via de facebookpagina De Proeftuin houden we jullie ook op de hoogte van onze activiteiten, zoals een cultureel diner, workshops en proeverijen. Zondag 1 juli organiseren we de eerste high-tea bij de Proeftuin. We verwennen jullie dan graag met allerlei hartige en zoete hapjes!

 

Bekijk onze facebookpagina voor meer info en/of reserveer via proeftuin@de-wending.nl.

 

Verhuur/catering

Wanneer je interesse hebt in verhuur van het tuinhuis voor Food for Good kunnen wij desgewenst een lunch en/of borrel verzorgen, met heerlijke groenten en fruit uit de tuin van Food for Good en van lokale producenten. We verzorgen graag een compleet programma voor jullie!

 

Hopelijk tot ziens op ons terras!

Lieke en Nicola van de Proeftuin