Vrijwilligerswerk

Er is altijd plek voor enthousiaste vrijwilligers en buurtbewoners die het leuk vinden om hun handen vies te maken. Heb je altijd al zelf je groente willen verbouwen? Wil je meer leren over tuinieren? Lekker buiten bezig zijn met een groepje mensen? Misschien weet je wel veel van bloemen of vind je het leuk om andere mensen in het werk te begeleiden? Er is altijd van alles te doen:

 

Creativiteit en vindingrijkheid zijn welkom maar geen voorwaarde.  De tuin wordt gecoördineerd door een tuinder die open staat voor ideeën en suggesties. 

 

Groene vingers zijn niet nodig, die krijg je vanzelf!

Download de flyer:

 

Specials:

Wordt Tuinmaatje:

De tuinmaatjes die wij zoeken, zijn mensen die het leuk vinden om in de tuin samen te werken met de deelnemers en hen de ondersteuning te bieden die nodig is. Een tuinmaatje houdt nauw contact met de tuinder en de trajectbegeleider en kan vervolgens zelfstandig aan het werk met een klein groepje (1 a 5) mensen. 

 

Vrijwillger ouderenmiddag:

Op maandagmiddag en donderdagochtend komen er groepen ouderen op de tuin. Vind je het leuk om deze activiteiten (mee) te begeleiden, dan ben je van harte welkom. Deze vacature is ook zeer goed in te vullen voor mensen die zelf al op leeftijd zijn.

Tijdens de ouderenmiddagen is er altijd een trajectbegeleider aanwezig.